Negocieri Steaua - MApN, pentru marcă. Echipa poate folosi numele și emblema în următoarele două meciuri

Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, s-a întâlnit, luni, cu reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei, în contextul în care ÎCCJ a anulat definitiv marca Steaua deținută de Gigi Becali.

Cele două părţi au ajuns la un acord în ceea ce privește marca Steaua şi dreptul echipei patronate de Gigi Becali de a folosi emblema şi numele Stelei, cel puțin pentru ultimele două partide din 2014.

După discuțiile de la sediul Clubului Sportiv al Armatei, Steaua a publicat pe site-ul oficial un comunicat despre negocierile dintre MApN şi Valeriu Argăseală.

"1. Cele două cluburi au luat act de decizia ÎCCJ.
 
2. Cluburile au ajuns la o înţelegere astfel încît să nu afecteze activitatea echipei de fotbal în campionat şi în Cupele Europene şi să nu producă prejudicii de imagine celor două cluburi sau sportului românesc, valabilă pentru meciurile care se vor desfăşura în cele două competiţii până la data de 15 decembrie 2014.
 
3. După această dată cele două cluburi vor continua discuţiile şi vor elabora termenii viitoarei colaborări, definitivând elementele concrete de punere în practică a deciziei Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie", a informat clubul din Ghencea.

Citește și: Ce scrie presa internațională despre situația de la Steaua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel