Iorga Moraru, acuzată grav de un procuror. Chirieac: Eu nu cred!

Chirieac sare în apărarea Mihaelei Iorga Moraru
Chirieac sare în apărarea Mihaelei Iorga Moraru

Fostul procuror Marius Vlădoianu, condamnat pentru trafic de influență și șantaj, afirmă că procurorul Mihaela Iorga Moraru l-a anchetat cu pistolul pe masă într-un dosar în care i se cerea să facă denunțuri împotriva Liei Olguța Vasilescu pe vremea când era primar al Craiovei. Analistul politic Bogdan Chirieac o apără pe Mihaela Iorga Moraru.

Bogdan Chirieac este de părere că acuzațiile aduse procurorului Mihaela Iorga Moraru ar fi false având în vedere profesionalismul de care a dat dovadă în funcția pe care o deține.

”Doamna Olguța Vasilescu nu a fost inculpată de doamna Mihaela Iorga Moraru. În opinia mea, doamna Mihaela Iorga Moraru este unul dintre procurorii de la DNA de înalt profesionalism în dosarul Microsoft și eu nu cred că doamna Iorga Moraru a anchetat cu pistolul pe masă, mai ales că doamna a spus că nu are pistol.”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

”Am un mare semn de întrebare. Doamna Moraru a avut curajul să se ridice împotriva statului subteran. Era doamna Kovesi la DNA și a trimis-o cu un dosar la DNA Ploiești. Acum stătea cu pistolul pe masă să îl ancheteze pe...”, a adăugat Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel