Ionuț Stroe, PNL, sfat pentru Victor Ponta, după "atacul" la Alina Gorghiu

Reacție dură a purtătorului de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, față de afirmațiile de astăzi ale premierul Victor Ponta, după perchezițiile procurorilor DNA la Marian Vanghelie. 

"Atacul de azi al lui Victor Ponta la adresa președintei Alina Gorghiu, este gratuit și deplasat.
Cred că Victor Ponta trebuie să-și reprime în totalitate pornirile de acest fel în public şi să se uite cu mai mare atenție și responsabilitate la corupții din partidul său.
Totodată, nu pot să nu îi amintesc domnului Victor Ponta că Marian Vanghelie a fost foarte mulți ani un „distins" reprezentant al PSD, fapt care se menține și astăzi în opinia publică, în ciuda faptului că, formal, nu mai face parte din partid.
Ar face bine ca pe viitor, Victor Ponta să găsească alte mijloace mai inteligente de a evita asocierea dintre PSD și corupție, care începe să devină mult prea evidentă", a scris, joi, pe contul său de socializare Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

Cristina Pocora: Marina Vanghelie trebuie să răspundă întrebărilor, dacă ele există

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, după perchezițiile la Marian Vanghelie, acasă și la Primăria Sectorului 5, că nu poate să comenteze cauze penale, după care a adăugat: "Cred că doamna Gorghiu și-a pierdut principalul aliat, pe domnul Vanghelie, și acum trebuie să își caute altul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel