Ionuț Cristache, linșat. Mesaj pentru Mircea Marian: E bolnav de ură

Ion Cristoiu și Ionuț Cristache
Ion Cristoiu și Ionuț Cristache

Ionuț Cristache i-a dat o replică lui Mircea Marian după ce acesta din urmă a scris un text despre jurnalistul de la TVR 1.

”Jurnalistul TVR Sarmaluta coborand dintr-o masina de 40-50.000 de euro. Merita sa faci interviuri cu infractori ;) Partea funny e ca, dupa ce a parcat, era suparat ca parcarea costa 5 lei si a intrebat daca poate plati la plecare :)))

PS: Serios, oare cati angajati ai TVR isi pot permite, dintr-un salariu, o masina 4×4 de 40-50.000 de euro? E o intrebare retorica, bineinteles” - scrisese Mircea Marian pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu Ionuț Cristache care coboară dintr-un BMW.

Replica jurnalistului de la TVR 1 a venit pe rețeaua socială

”Aveti aici definita hartuirii! Omul asta e bolnav de ura, sunt uluit ca are 200 de share uri! E cel care a condus impotriva mea campania de denigrare "Sarmaluta", mai apoi pe cea cu "fuga de politie" si acum asta! Masina nu e mea, masina mea e in service de o luna, mi au dat masina asta la schimb, acum am o alta la schimb si tot asa, ca nu i dau de cap! Dar sa presupunem ca era a mea, era un pacat!? Serios, ce i asta! Ce citim noi aici? Sunt socat! Asta e jurnalism, asta e o deontologie?! Omul asta si a facut o obsesie din persoana mea... maine-poimaine imi da adresa pe facebook asa cum a mai facut si cu altii, imi da poze cu familia! Asta e tara ca afara pe care o vrem, asa arata?”, a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel