Urmărește emisiunea live


Ionuț Cristache - Dacian Cioloș, scene bulversante. Consilierii se uitau disperați

Ionuț Cristache a povestit un episod neștiut despre Dacian Cioloș.

Amintim că, la un moment dat, Dacian Cioloș, fondatorul Mișcarea România Împreună, a ridicat tonul la jurnalistul Ionuț Cristache, în direct la TVR 1. S-a întâmplat în octombrie 2018, dar acum jurnalistul a dat mai multe detalii despre acest episod petrecut în direct.

”Pe Dacian Cioloș l-au lăsat nervii în acel moment. Săracul... este printre puținii care au cedat nervos. Acum voi răni sentimentele unor tineri rezistenți, dar nu am ce să fac. Bați și sună a gol. Deși sunt prezentabili, stau la coadă, sunt prizabili de publicul Facebook... ideea este că vorbeam despre justiție și am insistat să vorbim despre modificări, să vorbim concret, să îmi spună de ce nu sunt bune respectivele modificări, să înțelegem oftica lui. Și s-a enervat. Erau doi consilieri de-ai săi în spate și se uitau bulversați. Făceau semne pe ideea: nu așa, nu așa! Asta e, ce să-i faci?”, a zis Ionuț Cristache în emisiunea Laviniei Șandru de la TVR 1.

Iată ce s-a întâmplat în octombrie 2018:

Deranjat de întrebările insistente venite de la jurnalistul Ionuț Cristache, Dacian Cioloș a ridicat vocea în direct, la TVR 1, la jurnalist.

"Vă rog să mă ascultați!" a spus răspicat fostul premier tehnocrat.

Ionuț Cristache a fost vizibil contrariat de reacția lui Dacian Cioloș. Fondatorul MRÎ a continuat: "Săriți de la una la alta, vreți să zăpăciți lumea de cap". Nu e prima oară când i-a spus asta, și la începutul emisiunii, când Ionuț Cristache voia să-i pună o întrebare de urmărire, deranjat că l-a întrerupt, Dacian Cioloș i-a spus, tot pe un ton ridicat: "Dar haideți să terminăm ideile, că sărim de la una la alta".

În continuare, vorbind despre Legile Justiției, Dacian Cioloș a venit cu o idee inedită: "Tot ce a fost modificat de un an și ceva trebuie abrogat".

"Eu vă întreb cu grijă acum să nu vă mai supărați" a spus, ulterior, în emisiune Ionuț Cristache.

[citeste si]

"Firesc e să nu-mi răspundeți nervos când vă întreb" a mai spus Ionuț Cristache, în cadrul emisiunii. Cioloș a transmis, iar: "Să nu mai treceți de la un subiect la altul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel