Cristache-Preda, conflict: Chiar nu vă e ruşine, băi, "puiuţi de comunişti?"

Ionuț Cristache a reacționat pe Facebook, după ce Cristian Preda a spus că Dacian Cioloș şi Dan Barna au fost atacaţi de prezentatorul tv pentru că cei doi "s-ar fi asociat cu el". 

"Ceaușeul de ieri, studentul UTC-ist (UniununeanTineretului Comunist Român), e supărat că am avut curajul să-l întreb pe şeful lui, Dacian Cioloș ce caută în partidul "oamenilor noi", un fripturist sadea, făcut europarlamentar de Elena Udrea, după ce a slujit credincios la masa lui Băsescu! Să zică mersi individul ăsta că, într-o ţară bolnavă ca asta, îi este a îngăduit să stea la catedră, schilodind, poate, sufletele şi creierele unor copii nevinovaţi care-şi caută drumul spre maturitate, să reprezinte România (în două rânduri) la Bruxelles, cu toate tinichelele comuniste pe care le trage după el! Vouă chiar nu vă e ruşine, băi, "puiuţi de comunişti?", parcă aşa vă numea generic Băsescu că nu se obosea cu voi la bucată!? Asta e "omul nou" domnilor Barna şi Cioloș, cel mai strălucit student dintre studenţii comunişti? Cu ăştia construiţi România 2020?!", a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Mesajul transmis de Cristian Preda

"Aflu că Dacian Cioloș şi Dan Barna au fost atacaţi la TVR1 întrucât s-ar fi asociat cu mine. Atacul venea de la un anume Ionuţ Cristache, care a reluat teza Veoricăi cum că dacă votez contra Guvernului ei sunt înpotriva ţării. De fapt, e pe dos, dar nu despre asta vreau să vorbesc, ci despre altceva. Acum vreo două luni, am fost sunat de realizatoarea emisiunii acestui Cristache, pentru a interveni în emisiunea lui. Am răspuns că nu discut cu persoane care nu au nimic de-a face cu jurnalismul. Oare am greşit? Trebuie să stau de vorbă cu cei care maimuţăresc această nobilă profesie?", a scrs Cristian Preda pe Facebook.

Vezi și: Tudose, mesaj pentru români. "Cine nu se luptă în contra Răului, s-a și predat deja inamicului"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel