Ionuț Cristache, ce mesaj a primit: Are capturi și că o să vedem noi!

Ion Cristoiu și Ionuț Cristache
Ion Cristoiu și Ionuț Cristache

Ionuț Cristache, moderatorul emisiunii „România9” de la TVR 1, a transmis pe Facebook un mesaj în legătură cu un premiu la care a fost nominalizat.

„Mă sună producătoarea, ai auzit de "radar de media"? Îi spun că vag... îmi reamintește că dau niște premii, ne-au nominalizat și pe noi. Zic bine, ea îmi zice, stai, asta nu e tot! Că eram pe locul 1 și că nu mai suntem! Ghinion, zic eu. Nunu, stai că ăla de pe locul doi s-a dat el victima, și-a făcut numărul deja cunoscut, s-a văicărit pe facebook că am furat voturi, că a făcut el o numărătoare paralelă, că a monitorizat el voturile celor pe care i-a îndemnat să voteze, că altii nu pot vota, culmea, că alți câțiva fani au votat de mai multe ori și degeaba, că are... capturi de data asta și că o să vedem noi!

Vă dați seama #ninonino! Dacă și-ar pune mintea aia de sub mine să-și antreneze armatele de fani ar fi spulberat toată "competiția" asta! Long story short, oameni buni, intrați pe site-ul asta și votați-l! Sincer va rog, dacă atât ne ia să vedem un om fericit, zic să-l facem! Eu îi transmit încă de pe acum ca să aibă și el un weekend liniștit, ca tot omul, #esticelmaibun #doamnefereste", a scris Ionuț Cristache, sâmbătă, pe contul de Facebook.

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc joi, 22 noiembrie. Votarea pentru desemnarea câștigătorilor se închide pe data de 12 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel