Ionuț Cristache: Am sunat la poliție! Asta mi s-a întâmplat azi!

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache a povestit în mediul online ce i s-a întâmplat în concediu, fiind nevoit să sune la Poliție.

"Cum e să pleci de pe proprietatea ta personală pentru că vecina de lângă și-a închiriat fără forme legale casa și chiriașii de ocazie decid să facă acolo ce-i taie capul fără ca nimeni să le poată face nimic și fără ca nimeni să poată interveni? Asta mi s-a întâmplat mie și unor prieteni azi!", și-a început astfel jurnalistul Ionuț Cristache mesajul publicat pe Facebook sâmbătă, 7 iulie.

"Nu se mai putea trăi acolo"

"A trebuit să împachetăm și să ne cărăm de pe proprietatea lor personală, cu tot cu ei pentru că nu se mai putea trăi acolo, undeva într-o vale de munte izolată! Niște copii foarte tupeiști au venit cu stație de dj, cu amplificator, cu boxe cu tot ce trebuie pentru o petrecere în vârf de munte și le-au montat pe toate pe terasă! Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt vreun sensibil, dar aici erau #neversea si #electricastel la un loc! Am făcut, în prima instanța, ce face tot romanul cu bun-simț! Am așteptat să se oprească! A fost cea mai proastă idee! Ne-am dat seama de asta când a trecut de miezul nopții și nu ne mai puteam înțelege în niciun fel cu ei! Ba ne-au râs în nas și au dat și mai tare, noi șocați că se poate și mai tare!", a precizat Cristache.

"Am sunat la poliție"

"Exasperați am sunat-o pe proprietara care s-a scuzat că ea nu știe și că nu poate face nimic că "sunt și ei tineri"! Nu ne-am înțeles, am sunat la poliție! Un singur echipaj pe raza comunei x care era deja la un incident similar cu cel din Târgul Neamț! S-au scuzat și ei, au cerut numărul de telefon al proprietarei, au încercat cu vorba bună! N-a funcționat! Răpuși, probabil, de oboseală polițiștii au venit abia azi pe la 12. Noi n-am închis un ochi! Nu vă spun, cele mai negre scenarii ne-au trecut prin cap! Cu asta ne-a trecut noaptea!

La ora 12 a venit și poliția când noi resemnați împachetasem tot și ne pregăteam de drum! Basul duduia degeaba, ferestrele se cutremurau, ce să mai, o atmosfera relaxată de munte! S-au dus peste ei, nu s-au înțeles, au dat muzica mai tare! Au zis că revin diseară după 22.00 când îi pot amenda! Am făcut o plângere scrisă și n-am mai așteptat, ne-am cărat noi! La ce rupere îi încerca nimic nu-i împiedică să petreacă nici măcar o amendă! Am plecat după 14 ore petrecute acolo, cu nervii praf și cu certitudinea fapului că dacă mai rămâneam o noapte apăream la știri! Au rămas ei cu satisfacția că pot face orice și că noi suntem niște triști care nu știm ce înseamnă să fii tânăr și să te distrezi! Cine râdea, de legea USR, cu mine în frunte, tare ... deștept mai era! După mizeria de pe Bicaz și pățania asta sunt curios ce mă mai așteaptă în concediul prin România! Ne îndreptăm spre mare!", și-a încheiat mesajul Ionuț Cristache.

Vezi și: Ionuț Cristache: Ceva mai dezolant nu am văzut în viața mea!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel