Ionuț Cristache: Am fost linșat, înjurat în fel și chip. Dar știți ce nu văd în feed-ul meu…

Rodica Mitu / 04 Martie 2019 / 19:08 Salveaza PDF Comentarii
Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache a transmis un mesaj după ce Mihai Șora a spus că Digi 24 trebuie să dispară.

„Mă uit în feed-ul meu și văd tot felul de jurnaliști, politicieni, oameni de pr, oameni simpli care sunt oripilați de apelul lui Șora pentru închiderea DIGI! Unii știu sigur că nu sunt fani deloc DIGI, dar conștiința nu le dă pace și au sărit să penalizeze public derapajul! Pe mine nu mă mișcă nimic venind din partea cestui ins...am scris cândva că nu înțeleg cum generația din care fac parte și l-a luat drept model pe sublaternul Anei Pauker și am fost linșat vreo 2 săptămâni, înjurat în fel și chip, de mi-a ajuns...

Dar știți ce nu văd în feed-ul meu și nici în al altora, că am întrebat în stânga și-n dreapta, o singură luare de poziție de la cineva din interiorul DIGI, din conducerea DIGI, de la vreun colaborator DIGI!? Nu e voie să ai demnitate, nu e dezlegare de la conducere, care e faza? Ziceți, oameni buni, ceva”, a scris, pe contul de Facebook, Ionuț Cristache.

 

 

VEZI ȘI: Pleșoianu, mesaj surprinzător despre "dispariția" Digi 24Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27