Ionuț Chirilă: Pot duce Dinamo în Liga Campionilor

Dinamo
Dinamo

Ionuţ Chirilă spune că este în măsură să gestioneze situaţia de la Dinamo, deşi este una foarte neplăcută, iar relaţia cu fanii extrem de tensionată. Poate face o formaţie valoroasă, care să facă faţă în Liga 1 şi să participe în cupele europene.

”Play-off în primul an, titlul în al doilea an, titlul şi Europa League în al treilea an şi Champions League în al patrulea. Dinamo trebuie să fie o echipă cu medie de vârstă de 21-22 de ani maximum, care să joace 4 ani împreună”. Chirilă are mesaje pentru fani şi pentru Ionuţ Negoiţă. Suporterilor le promite o relaţie deschisă, iar patronului îi garantează că nu are nevoie de vreun euro.

”Cred că suporterii m-ar susţine, pentru că sunt suporteri adevaraţi, care au cultură fotbalistică, iar pe acea peluză scrie ”Cătălin Hîldan”. Nu cred că ei nu-l vor susţine pe omul care l-a inventat pe Cătalin, l-a construit şi l-a oferit lui Dinamo ca pe un mare jucător, care şi-a dat viaţa pentru Dinamo, la propriu şi la figurat. Suporterii nu pot uita că am condus o generaţie despre care tot fotbalul românesc spunea că joacă precum Barcelona, care a câştigat tot ce putea fi câştigat în România şi nu pot uita fanii nedreptatea care mi s-a făcut în atâtea rânduri, în care nu am fost lăsat sa antrenez echipa. Eu, dacă vin la Dinamo, în acest moment nu am nevoie de nici o investiţie. Un antrenor mare este cel care, cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie, demonstrează că pune bazele unei forţe colective şi o înregimentează în trasee şi automatisme de joc”, a spus Chirilă pentru gsp.ro.

Dinamo este pe ultimul loc în Liga 1, după două etape, cu 0 puncte şi cu un golaveraj de 0-7. În următorul meci, ”câinii” se deplasează pe terenul campioanei din ultimii 2 ani, CFR Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel