Ionuț Vulpescu, pentru Traian Băsescu: Are obligația să apere instituțiile

Un ministru al Cabinetului Ponta îi transmite lui Traian Băsescu câteva sfaturi, după ce, urmărind ecourile stârnite de declarațiile pe care acesta le-a făcut ieri seară la postul B1 TV, a înțeles că fostul președinte "este extrem de supărat și de nemulțumit de moștenirea sa instituțională"

"N-am avut timp să urmăresc intervenția televizată a fostului președinte Traian Băsescu. Am prins ceva din ecourile stârnite de spusele sale. Înțeleg că domnul Băsescu este extrem de supărat și de nemulțumit de moștenirea sa instituțională. Timp de zece ani era foarte mulțumit, aș zice chiar de-a dreptul fericit. Ce s-a întâmplat, de se judecă acum atât de aspru? De unde spiritul ăsta critic născut peste noapte? E greu de partea cealaltă a puterii?
Zbaterea asta are o morală. Românii au o vorbă: "Lasă loc de bună-ziua!" Asta nu înseamnă nici să închizi ochii atunci când cineva greșește, nici să faci compromisuri cu aplicarea legii. Nu, înseamnă doar să nu te lași îmbătat de putere. Să tratezi lumea cu respect. Și vei fi respectat, la rândul tău. Nu-i târziu să învețe asta și Traian Băsescu. Și, dincolo de orice, trebuie să nu continue să confunde instituțiile cu oamenii care le conduc vremelnic. Ca fost președinte are în continuare obligația să apere instituțiile, chiar dacă nu-i plac oamenii care le conduc", a scris, marți, pe Facebook, ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu.

Traian Băsescu atacă procurorii DNA și pe președintele ICCJ, Livia Stanciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel