Ionuț Leahu, medicina - brand de țară. Turismul medical, venituri substanțiale

Un dentist vrea să pună România pe harta țărilor ce oferă servicii stomatologice complexe la prețuri foarte convenabile.

Preţurile accesibile, planuri de tratament mult mai rapide şi eficiente decât în ţara de origine au fost premisele lansării celei mai noi hyperclinici, menite să transforme medicina românească într-un brand de ţară - Centrul de Excelenţă în Sănătate şi Turism.

Medicul Ionuț Leahu, servicii medicale complexe

Doctorul Ionuț Leahu reuşeşte să le ofere pacienţilor servicii medicale complexe, la cele mai înalte standarde, comparabile cu orice altă ţară din lume, însă înglobate într-un pachet turistic avantajos.

Turism medical, domeniu încă neexploatat

Turismul medical în România reprezintă încă un sector neexploatat. Acest tip de turism aduce venituri anuale ţării de peste 250 milioane de dolari, iar în 2015 se preconizează ca numărul străinilor care vin să se trateze la noi se va dubla, exploatarea acestui sector oferind şi posibilitatea medicilor români de a se întoarce în ţară.

"Trebuie să folosim stomatologie ca un cârlig. Să începem, ca o strategie de promovare a ţării, cu serviciile medicale dentare. Acest lucru deja funcţionează, dar fiecare medic se promovează singur în străinătate. (...) Noi trebuie să spunem străinilor ce fel de calităţi avem. Pe lângă gradul foarte înalt de profesionalism al medicilor români avem şi gradul de dotare tehnologic al clinicilor private din România. Avem avantaje clare, a zis medicul Ionuț Leahu.

Mai multe detalii aici: www.cliniciledrleahu.ro. Centrul de Excelenţă în Sănătate şi Turism - Șos. Vitan-Bîrzești, nr. 7D Sector 4 București, în incinta RIN Grand Hotel, parter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel