Ionela Năstase, uluită după o mutare bombă făcută de Băsescu

Traian Băsescu și-a publicat adeziunea la PMP pe Internet, unde era menționat și numărul său de mobil. După aceea, fostul președinte a spus că a primit un număr uriaș de apeluri care i-au blocat telefonul.

Lucrurile nu se opresc aici. Pe pagina sa de Facebook, fostul președinte a început să primească foarte multe comentarii apreciative, aspect sesizat de jurnalista Ionela Năstase.

"Daca aveti oleaca de timp si ceva curiozitate, intrati pe pagina de facebook a fostului presedinte, vedeti cate likeuri are si si cititi cateva comentarii de dupa publicarea numarului de telefon. Eu am obosit dupa vreo treizeci.

Este incredibil publicul lui Basescu pe facebook, asta daca nu-si scrie singur comentariile sau are vreun filtru de selectie. Si... faceti comparatie cu ce gasiti pe pagina lui Victor Ponta sau pe cea a lui Klaus Iohannis. Apoi, ajutati-ma sa inteleg cum naiba si cand si-a luat Base facebookul inapoi, ca nu ajunge doar sa publici un numar de telefon, chiar daca asta e o mutare de mii de likeuri", a scris Ionela Năstase pe blogul ei.

[citeste si]

Iată doar câteva dintre comentariile primite de Traian Băsescu pe contul de socializare: "Bine ai revenit la bord, căpitane! Să fie într-un ceas bun", "Mult succes! Felicitări pentru curaj, verticalitatea și naturaletea de care dați dovadă! Suntem alături", "Oricând și oriunde va fi interesant să auzim ceva de la dumneavoastară, domnule președinte! Veți rămâne în sufletul nostru pentru totdeauna ca cel mai bun președinte care a existat vreodată în România!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel