Ionela Năstase: "M-a lovit din nou! Mult mai dur"

Ionela Năstase, jurnalista de la România TV, a spus că susține inițiativa liberalului Ionuț Stroe, politicianul care a inițiat un proiect de lege anti-ambrozie.

[citeste si]

"Anul trecut, pe vremea asta, printre stranuturi repetate, mancarimi in gat si picaturi in ochi, aflam ca un primar lupta cu o buruiana. Si m-am gandit ca poate fi inceputul salvarii pentru noi, astia care suferim din cauza ambroziei. Si sa nu va ganditi ca ne alintam sau ca suntem putini! Noooooooo, alergia la ambrozie poate avea efecte nasoale de tot daca nu este tratata la timp in cabinetul unui medic.

Uitasem ca sunt alergica la "iarba de paragina" pana cand, la intoarcerea din vacanta, la mijlocul lunii august, m-a lovit din nou! Mult mai dur de asta data! Stiam tratamentul de anul trecut, dar parca nu mai face fata...

Ieri am aflat ca exista un deputat care-mi poarta de grija. Cel putin la nivel de intentie!

Liberalul Ionut Stroe a initiat un proiect de lege anti-ambrozie care poate stopa gravele alergii provocate de buruiana nenorocita. Proiectul prevede ca proprietarii terenurilor pe care există această buruiana si nu o cosesc, nu o smulg din rădăcini sau nu o erbicidează, să fie amendați drastic!

Sa ne uitam putin spre alte civilizatii... Expertii Comisiei Europene au declarat ambrozia "specie periculoasa pentru sanatate" si au pus-o pe o lista neagra. Tari precum Ungaria, Germania sau Franta au declarat razboi ambroziei prin lege! Si sa nu uitam ca nu exista oras in Romania in care ambrozia sa nu se rasfete in voie in august-septrmbrie. De ce n-ar fi interzisa iarba asta si la noi?!", a povestit Ionela Năstase pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel