Ionela Năstase: Țiriac, nu mai bine ne spui ce televiziuni ai făcut cu Iohannis?

Ionela Năstase, jurnalista care a lucrat la România TV, a spus că Ion Țiriac ar trebui să aducă lămuriri cu privire la o afirmație pe care acesta a făcut-o despre Klaus Iohannis.

"Vrea să știu altceva. Ceva al dracului de interesant care a rămas în ceață atunci când bogătașul a vorbit despre actualul președinte la Realitatea TV. Se întâmpla acum vreo doi ani...

Ion Țiriac a spus că, în tinerețe, a făcut afaceri cu actualul președinte. "Eu l-am cunoscut înainte, ca primar al Sibiului, pentru că am făcut două-trei televiziuni pentru nemți cu dumnealui... acum 20... 18... 15 ani. A făcut treabă bună la Sibiu!"

Moderatorul (Rareș Bogdan) n-a insistat și știrea a rămas neterminată.

Am căutat astfel de informații despre președintele Klaus Iohannis, dar n-am găsit nicăieri. Nu-i puțin lucru să faci afaceri cu Țiriac, dar asta nu apare nicăieri despre președintele nostru. Poate de aici vin banii de case și nu din meditații... Cine știe?!

O fi fost o vorbă scăpată de magnat sub presiunea beculețului roșu aprins sau, poate, un semnal pentru Iohannis?! Orice ar fi fost, cred ca trebuie lămurită povestea asta", a spus Ionela Năstase pe blogul personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel