EXCLUSIV  Ionela Năstase, incident VIOLENT. Ana Bulai, episod asemănător în plină stradă

Ionela Năstase
Ionela Năstase

Ionela Năstase a povestit ce i s-a întâmplat în trafic.

Jurnalista a avut parte de un episod incredibil. A fost înjurată de un cetățean din cauza unei tamponări ușoare în trafic.

”Am trait, azi, un episod incredibil: m-a injurat un cetatean cum n-am auzit vreodata nici macar in filme pe internet! Ziua, la pranz, in mijlocul orasului! Si... doar pentru ca-s femeie!

Am facut o tamponare usoara. Foarte foarte usoara! A fost vina mea, eu nu m-am asigurat cand dadeam cu spatele, nu neg asta. Ba... chiar regret!

Nici vorba de victime sau de pagube, masinile n-au nimic. Serios! 5 minute am stat incremenita in masina, cu usile blocate, pentru ca imi era teama sa ies auzindu-l si vazandu-l pe cel care coborase din propria-i masina cu injuraturile-n traista. Injurii si gesturi de o violenta cum nu mi-a fost dat sa vad. Am indraznit sa ma dau jos din masina abia dupa ce au venit niste domni in jurul meu (carora le multumesc din suflet!).

Cat a stat parcat, prost parcat, un domn cu o dubita i-a agatat remorca! Ce sa vezi?! Pe el nu si-a permis sa-l injure! Nu a vrut amiabila, nu voia nici la Politie. Voia doar niste bani! Multi! Treaba lui. Eu am fost si am declarat "nimicul"! El nu a aparut! Dar am ramas cu gustul amar al unei intamplari mizerabile!”, a fost mesajul Ionelei Năstase.

Sociologul Ana Bulai, incident asemănător

În primăvara anului 2018, sociologul Ana Bulai a avut parte de un incident revoltător în trafic despre care DC News a relatat în exclusivitate.

Pe 23 mai, la ora 12:30, își ducea fata la școală cu mașina. Se afla pe Prelungirea Ghencea când a avut loc o neînțelegere în trafic.

Un șofer venea pe sensul ei de mers, a claxonat, bărbatul s-a enervat, a întors mașina și a început să o urmărească. Sociologul a oprit pentru că nu putea să meargă până la școală în claxoane și alte șicanări în trafic.

Șoferul s-a dat jos și a început să lovească, printre înjurături, cu pumnii și picioarele în mașina Anei Bulai. Fata sociologului s-a speriat și a început să plângă văzând episodul agresiv. Sociologul a blocat mașina și a sunat la 112. A venit un echipaj de la poliție, timp în care agresorul a plecat.

Reacția polițiștilor, incredibilă

Ana Bulai a explicat ce s-a întâmplat, iar unul dintre polițiști a spus că nu se vede nicio urmă de violență.

"Poate omul a vrut să vă spună ceva dacă vă bătea în geam... O fi avut și omul o problemă. Urme de violență nu sunt... fapta nu există", a zis unul dintre oamenii legii care practic a părut total neinteresat de acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel