Ionela Năstase, gest emoționant. Ce le propune românilor

Ionela Năstase și-a invitat cititorii de pe blog să facă o faptă bună.

Jurnalista de la România TV a scris despre un proiect importat din Africa: THE STREET STORE – magazinul gratuit de îmbrăcăminte pentru persoanele fără adăpost. Orice român îi poate ajuta pe oamenii cu care soarta nu a fost atât de blândă.

Așadar, Aleea Parcului Cișmigiu se transformă sâmbătă, 3 octombrie, începând cu ora 8:00, într-o vitrină de magazin, unde oamenii sunt invitați să expună pe umerașele și cutiile speciale din carton piese din garderoba proprie, de care nu mai au nevoie.

[citeste si]

"Nu o data, cand am facut curat prin dulapuri, am gasit haine neimbracate, cu eticheta, cumparate cu ani in urma si tinute in sifonier. E clar ca nu aveam nevoie de ele si sfarseau prin a ajunge in saci, alaturi de alte haine purtate, mai vechi, in diferite locuri. Nu m-am gandit niciodata sa le dau celor fara adapost.

Va propun sa-i ajutam pe cei care au nevoie de haine, pe oamenii amarati ai strazii. Mai ales ca e cineva care s-a gandit la asta. Exista un proiect, importat din Africa: THE STREET STORE – magazinul gratuit de imbracaminte pentru persoanele fara adapost. Proiectul s-a nascut acum un an in Cape Town, Africa de Sud. De atunci, a fost replicat de 329 de ori, in toata lumea. Editia din Romania este cea cu numarul 330 si e mai mult decat o actiune de donatie", a scris Ionela Năstase pe blogul ei.

"Scopul este de a le oferi oamenilor fara posibilitati financiare aceleasi drepturi ca celor ce pot plati pentru hainele pe care si le doresc. Sa facem un gest, va propun!", a mai notat ziarista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel