Ionela Năstase a izbucnit în lacrimi. Mesaj cutremurător

Ionela Năstase a mers la înmormântarea liderului PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor. Ecaterina Andronescu, Liviu Dragnea și Victor Ponta au venit și ei să-și ia rămas bun de la colegul lor de partid.

Dan Eugen Cristodor a aflat prea târziu că suferă de o boală necruțătoare. Maladia l-a răpus la numai 42 de ani.

[citeste si]

"Ultima dată ne-am auzit acum o lună. Am schimbat câteva SMS-uri. Bebe mi-a spus că este foarte rău, dar că luptă. L-am rugat și eu să lupte. V-aș ruga pe toți cei care ne priviți acum să faceți un efort, măcar să vă sunați prietenii, să vă întâlniți cu ei că se poate să vă treziți într-o astfel de situație când vreți să vorbiți și nu mai aveți cu cine", a spus Ionela Năstase, în lacrimi.

În urmă cu trei ani Dan Eugen Cristodor era ales preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi, în locul lui Ştefan Ion.

Liderii PSD de la centru vorbeau despre despre o eventuală candidatură a lui Cristodor la funcţia de primar al Călăraşiului, la alegerile din 2016.

Înainte de a fi președinte PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor a fost consilier local în 2012. Din 2001 avea cabinet particular de stomatologie, iar în spital a activat timp de 3 ani, în perioada 1998-2001. Era absolvent al Facultăţii de Stomatologie Apollonia Iaşi şi avea un masterat în protetică dentară. Se caracterizeaza ca fiind o persoană comunicativă, sociabilă, cu spirit întreprinzător, bun organizator, responsabil şi cu iniţiativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel