EXCLUSIV  Ionel Petre: Contractul pentru DN71, fluturat de Guran în campanie, rupt de Drulă după alegeri

Ionel Petre a explicat ce s-a întâmplat, după alegeri, cu proiectul de lărgire a DN71, Bucureşti - Sinaia, pentru care era deja semnat contractul dar la care ministrul Transporturilor, Drulă, a renunţat.

Discutam, recent, cu cineva despre DN71 Bucureşti – Sinaia. S-au făcut tot felul de studii de fezabilitate, s-a semnat contract de execuţie, în decembrie. PNL, prin reprezentantul Guran la Dâmboviţa, şi-a asumat că imediat după alegeri încep lucrările pentru lărgirea la patru benzi a DN71. A prezentat contractul şi bineînţeles că după ce s-a făcut guvernul iar Ministerul Transporturilor a fost preluat de către USR, ministrul Drulă a venit şi a spus: ‚stop, nu vom face!’.

Adică mă gândesc că nu poţi să vii să prezinţi un proiect, să arăţi că deja este semnat şi că urmează să te apuci de treabă, după care tu, în negocierile politice să spui: ‚nu mai merge ce mi-am asumat eu, asta e viaţa, vedem noi peste patru ani’. (...) Probabil că electoratul va sancţiona, dar mai e mult până în 2024 şi e posibil să uite că trebuie sancţionat un demers sau altul, să uite aceste stângăcii pe care le tot fac guvernanţii.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel