Urmărește emisiunea live


Ionel Arsene s-ar fi predat în Italia. Chirieac: Nu va vedea vreodată cum arată o pușcărie românească pe dinăuntru

Sursa foto: Facebook Ionel Arsene
Sursa foto: Facebook Ionel Arsene

Ionel Arsene s-ar fi predat în Italia.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni, în 2013, la conducerea Agenției Naționale de Integritate pentru a îndepărta din funcție un rival politic. Acesta a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Acum, la aproape trei săptămâni de la decizia definitivă care îl vizează, președintele CJ Neamț ar fi decis să se predea în Bari, mergând însoţit de avocaţi la Poliţie. Potrivit surselor Antena 3, acesta ar avea o reşedinţă în Brescia şi, de asemenea, ar avea inclusiv cetăţenie italiană.

Reamintim că Ionel Arsene a plecat în Italia cu o săptămână înainte de decizia definitvă din 10 martie, delegându-și atribuțiile de la conducerea CJ, sub pretextul concediului.

"Nu va veni, prea curând, în România"

"Domnul Ionel Arsene nu va vedea vreodată cum arată o pușcărie românească pe dinăuntru. S-a predat în Italia fiindcă avocaţii i-au spus că, probabil, va fi lăsat sub control judiciar, durează ani de zile până se ia o hotărâre. Dacă şi-a luat şi cetăţenie italiană, nu va fi expulzat în România pentru faptele pentru care a fost condamnat în ţara noastră. Presupun că sunt câteva luni de închisoare în Italia. În Italia şi în toată lumea occidentală, se merge pe recuperarea prejudiciului. La noi e cu puşcărie multă şi cu prejudiciu recuperat zero. Ţineţi minte, ne spunea doamna Kovesi că, domnule, DNA-ul... un miliard nu ştiu cât... Nu s-a recuperat absolut nimic fiindcă cifrele acelea nu aveau nicio legătură cu realitatea.

Ionel Arsene va avea mai mult de lucru în Italia, în perioada respectivă, după care, la fel ca mulţi alţi români condamnaţi care se află în Italia, va merge în vacanţă în Grecia, va merge în vacanţă în alte zone. Nu va veni, prea curând, în România, că aici poate fi arestat", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3 CNN.

Amintim că pe lângă Bari se află și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, și ea condamnată în România. Recent, ea a fost filmată într-un restaurant, ce aparține iubitului ei. 

Citește aici: Ce nume folosește Alina Bica în Bari. Iubitul său: ”Avem acest local de cinci luni”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel