Urmărește emisiunea live


Ionel Arsene: În Neamț continuă lucrările de infrastructură rutieră

Asfalt pe 8 kilometri, pe drumul dintre Târgu-Neamț și Răucești. Printre cele mai recente proiecte pe care le derulează Consiliul Județean Neamț este cel de modernizare a drumului județean DJ 157G, care leagă orașul Târgu-Neamț de Stațiunea Oglinzi și mai departe de comuna Răucești, a anunțat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean. 

"Vorbim despre o lungime de 8 kilometri, din care 4 kilometri au fost deja modernizați, iar în prezent se lucrează la turnarea covorului asfaltic de întreținere, de la Oglinzi către Răucești.

Mă bucur că starea vremii ne permite să efectuăm și modernizarea acestui drum deosebit de important pentru localnici dar si pentru cei ce tranzitează această zonă!

Pe primul tronson de drum, de la Targu Neamț la Oglinzi, circa 4 km, se va circula pe 2 benzi, lățimea drumului ajungând la 6 metri lățime, de la 4 cât a fost. De asemenea, pentru siguranța participanților la trafic vor exista trotuare, pistă de biciclete și șanțuri betonate.

Mi-am dorit foarte mult să modernizăm acest drum, pentru că așa trezim la viață Stațiunea Oglinzi. Turiștii și cei care vor dori să se relaxeze în acest loc minunat, care se găsește într-un cadru natural superb, se vor decide mai ușor să vină la Oglinzi, dacă traseul e bun. De asemenea, punem în valoare această zonă superbă a județului, pe care o străbate DJ 157G.

Modernizarea drumurilor, susținerea turismului și dezvoltarea județului sunt prioritățile mele din mandatul de președinte al Consiliului Județean Neamț", a precizat președintele PSD al CJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel