Ion Ţiriac, atac la protestatari. M-au întrebat: Sunteţi sănătoși la cap?

Ion Ţiriac a lansat un atac virulent, duminică seara,  la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei. În direct la emisiunea lui Rareş Bogdan de la Realitatea TV,  Ţiriac a declarat  că manifestanţii ar fi puşi de cineva să protesteze împotriva Guvernului, criticând și decizia președintelui Klaus Iohannis care s-a alăturat protestatarilor.

"Mă întreabă oamenii, că dacă sunt român toţi mă întreabă şi eu stau mai mult pe afară. Mă întreabă oamenii: Măi, ce-i cu voi românii? Voi sunteţi sănătoşi la cap? Avem alegeri, avem o coaliţie la mai bine de 51%. Din ce am înţeles, preşedintele României nu a aprobat primul guvern. Nu ştiu dacă are el obligaţia să ne spună de ce nu l-a aprobat. Însă pe al doilea l-a aprobat, care după 10 zile iese cu câteva mii de oameni într-o piaţă acolo care vor să dea jos Guvernul care a stat 10 zile. Acum vă întreb eu: De ce? Bineînţeles că Guvernul nu face ce doreşte, că după trece pe la Parlament să-i aprobe ceea ce doreşte şi are mai multe manete de control.", a precizat Ţiriac.

Țiriac a luat în calcul şi ipoteza potrivit căreia toţi protestatarii din Piaţa Victoriei "ar fi împişi de la spate de cineva" pentru a manifesta împotriva Guvernului.

"Oamenii au dreptul să se manifeste şi este o treabă foarte democratică. Toţi aceia care vin acolo cu pancarde tipărite bine. Oare nu este mânat de la spate de cineva? Oamenii aceştia au autorizaţia să se unească şi să mărşăluiască? Adică ei se adună pentru că nu sunt de acord cu cei care au votat în majoritate. Este asta democraţie sau anarhie? Deocamdată au votat oamenii pentru ăştia. Lasaţi-i! Oamenii ăştia nu au voie să fie acolo. Şi ăla care nu a votat deloc nu are ce căuta în piaţă. Ăştia din Piaţa Victoriei sunt atât de departe de adevăr de nici nu vă daţi seama. Hai să-i lăsam pe ăştia să vedem ce-or face. Că de fiecare dată tot sperăm. Primul lucru pe care toată lumea şi-l doreşte sunt banii în visteria statului.", a mai precizat Țiriac.

Ion Ţiriac nu a ezitat să-i ironizeze pe protestatari. "Poate mă unesc cu ei în viitor să facă un partid şi să voteze cu alţii. Cei care nu au votat nu au dreptul să meargă în piaţă. Pancardele sunt tipărite bine. Oare sunt mânaţi de cineva? ", a mai spus Ţiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel