EXCLUSIV  ION ȚIRIAC, plângere penală. LOVITURĂ pentru omul de afaceri

Plângere penală pe numele lui Ion Țiriac!

Senatorul Marius Marinescu, președintele fondator al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului (FPAM), a spus pentru DC News că a depus o plângere penală pe numele lui Ion Țiriac pentru vânătoarea de la Balc.

"Crimă și pedeapsă! De două zile, la Balc, o anumită categorie de potentanți ai lumii se adună la invitația afaceristului Ion Țiriac să măcelărească sute de animale fără apărare; pur și simplu din plăcere patologică. Pentru ei a devenit o tradiție comiterea de cruzimi asupra animalelor și uciderea cu intenție într-un țarc electrificat de 150 hectare. Anul acesta, indivizii vor sărbători a 11-a ediție a carnagiului de mistreți.

Ne amintim că și Nicolae Ceaușescu vâna mistreți la Balc, dar un număr mult mai mic, doar câteva exemplare trofeu pe un domeniu de 12.000 de hectare. În cazul lui Nicolae Ceaușescu, și-a spus cuvântul justiția divină.

Cât despre așa-zișii vânători miliardari, care au ucis acum la Balc, așteptăm ca autoritățile să aibă curajul să aplice legea și sancțiunile ei penale. În acest sens, FPAM a înaintat o plângere penală la Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casație și Justiție. În nenumărate rânduri, Ion Țiriac și-a lăudat partenerii de măcel spunând că sunt aducători de investiții și locuri de muncă în România. Realitatea demonstrează altceva: Elan Schwartzenberg sau Prințul Dimitrie Sturdza au probleme grave cu legea în România", a spus Marius Marinescu pentru DC News.

Mai multe detalii despre acest subiect aflați dacă urmăriți o emisiune la B1 TV, duminică, începând cu ora 13:00, în care invitat special este Marius Marinescu.

VEZI AICI PLÂNGEREA PENALĂ.

Începând de joi, pe domeniul de la Balc are loc a 11-a partidă de vânătoare de mistreți organizată de miliardarul român.

Pe lista invitaţilor lui Ion Ţiriac se află creatorul de modă italian Stefano Ricci, prințul Dimitrie Sturdza, Wolfgang Porsche, moștenitorul imperiului auto Porsche, Klaus Mangold, fostul președinte al grupului Daimler, și Frantz Rauch, proprietarul celui mai mare producător de sucuri din Europa.

Domeniul de la Balc are peste 1.000 de hectare şi, conform lui Ion Țiriac, acolo sunt crescuţi mistreți special pentru vănâtoarea de la fiecare sfârșit de an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel