Ion Țiriac, apel disperat: Dacă-mi dau banii, o fac eu

Ion Țiriac nu vrea ca România să piardă organizarea Campionatelor Europene de gimnastică din 2017. Cum construcţia noii Săli Polivalente nici măcar nu a început, Ion Ţiriac a anunţat că va construi el una, în cadrul complexului pe care îl deţine la Otopeni.

Ion Ţiriac a discutat cu ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, şi şi-a manifestat intenţia de a interveni. Ţiriac spune că va construi o Sala Polivalentă la Otopeni, pe terenul său, şi va pune jumătate din sumă, dar vrea și ca autoritățile să plătească jumătate din costurile de construcţie.

"Dacă nu mai fac Sala Polivalentă, o fac eu, dacă-mi dau banii. Pun şi eu jumătate de bani de la mine! Le dau imediat gratis 10 hectare să facă acolo", a spus Ion Ţiriac la ProTV, potrivit romaniatv.net.

România a obţinut organizarea Campionatului European de gimnastică din 2017, când autorităţile au promis că vor construi o Sala Polivalentă, lângă Arena Naţională. Proiectul de construcţie a fost blocat din cauza unor contestaţii privind firma care a câştigat licitaţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel