Ion Țiriac a cumpărat un Maybach de 630.000 de euro. Ce mașină mai așteaptă

Ion Țiriac a adăugat impresionantei sale colecții de mașini încă un model de lux, un Mercedes-Maybach G 650 Landaulet. În plus, omul de afaceri a declarat că așteaptă și un Mercedes-AMG Project ONE.

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este un vehicul pe care Ion Țiriac l-a comandat încă din 2017, odată cu expoziția de la Geneva și pentru care a plătit 630.000 de euro. Astfel, acest model a intrat în portofoliul Țiriac Collection la mai puțin de două săptămâni după ce omul de afaceri a adăugat colecției un Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet.

Maybach G650 este un model în ediție limitată, de doar 99 de bucăți, o combinație între o limuzină luxoasă și un model off-road, cu o lungime de 5,345 m. Vehiculul este parțial decapotabil, are un motor cu 12 cilindri, care generează 630 de CP. În plus, este dotat cu diferențial blocabil în întregime.

Tapițeria de înaltă calitate are un design în două culori și prezintă cusături în formă de diamant, disponibilă în patru combinații cromatice. Tetierele sunt personalizate cu logo-ul „Țiriac Collection" și tapițerie din piele Designo Nappa alb Porcelain, în două nuanțe. Culoarea celui mai nou model din colecția lui Țiriac este Designo Mystic White 2 Bright cu plafonul negru.

Țiriac așteaptă o mașină de 2 milioane de euro

Ion Țiriac a menționat faptul că așteaptă și un Mercedes-AMG Project ONE.

Odată cu prezentarea noului Mercedes-Maybach G 650 Landaulet, omul de afaceri Ion Țiriac a menţionat şi faptul că aşteaptă un spectaculos Mercedes-AMG Project ONE, în valoare de două milioane de euro.

„Acesta de aici este unul dintre cele doar 99 bucăţi produse. A venit acum o săptămână, iar eu nu am văzut şi nici nu am atins maşina. Acum o văd pentru prima dată, ca si dumneavoastră. M-am înscris şi pentru acel faimos Project ONE al lui Mercedes - o maşină de Formula 1 utilizabilă pe stradă, care are pretul de peste două milioane de euro. Ba chiar m-am gândit să mai iau una pentru caritate. Să o punem la licitaţie şi toţi banii să îi las Fundaţiei Ţiriac”, a declarat Ion Țiriac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel