Ion Iliescu: Rovana Plumb, o femeie cu experiență. Mai feminizăm și noi conducerea

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a făcut declarații de susținere a Rovanei Plumb, în funcția de președinte interimar, dar a sugerat că validarea ei ar trebui făcută de Comitetul Executiv. Iliescu a cerut organizarea unui Congres, pentru alegerea președintelui PSD.

Ion Iliescu consideră că Rovana Plumb este potrivită pentru funcția de președinte interimar al PSD, deoarece este "o femeie cu experiență, membră de partid veche, a condus organizația de femei a partidului un număr mare de ani, ministru". 

Întrebat dacă sprijină interimatul Rovanei Plumb, Ion Iliescu a răspuns: "Sigur că da, toată lumea, de ce nu? Mai feminizăm și noi conducerea".

Mesaj cheie transmis de Valeriu Zgonea, la ieșirea de la BPN al PSD

Pe de altă parte, președintele de onoare al PSD, întrebat dacă la Comitetul Executiv ar trebui să fie validată ca interimar Rovana Plumb, a replicat: "Probabil. Se impune un Congres. Asupra datei ne vom sfătui la Executiv, e forumul cel mai îndreptățit să judece cum e mai bine", a mai spus Ion Iliescu. 

Președintele de onoare al PSD a vorbit și despre premierul Victor Ponta, precizând că atât el, cât și Liviu Dragnea "sunt incriminați în niște chestiuni pe care nimeni nu le înțelege".

"L-am întrebat ( pe Victor Ponta - n.red) și acum în ce constă această culpă a lui. Că a lucrat cândva la o societate a lui Șova. Șova nu reclamă ceve nereguli, nimeni nu îi prezintă niciun fel de fapte, nici măcar nu înțelege acuzația, dar omul este afectat de așa-ceva".

Rovana Plumb ar putea rămâne la conducerea PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel