Ion Iliescu, dus de urgenţă la spital. Update

Ion Iliescu
Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost dus de urgenţă la spital, vineri.

Update: Reprezentanții Spitalului Elias anunță, oficial, că Ion Iliescu a fost internat, vineri, în unitatea spitalicească, pentru investigații, fostul președinte prezentându-se cu febră.

„În cursul zilei de astăzi, președintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanții Spitalului, citaţi de Mediafax.

Ştirea iniţială: Potrivit sursei citate, în această după-amiază Ion Iliescu a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală. Potrivit informaţiilor obţinute de către România TV, acesta se află şi la această oră la spital. Medicii vor să îl mai ţină acolo pentru a-i face o serie de investigaţii. Cei de acolo au declarat că Ion Iliescu a ajuns pe braţe la spital, nu se putea ţine pe picioare. 

Ion Iliescu a întâmpinat probleme de sănătate şi la începutul lunii aprilie a acestui an, atunci când a fost internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu" din Capitală, cu diagnosticul de pericardită hemoragică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel