Ion Iliescu, atac dur la Firea: „O stângăcie. Eu am fost un preşedinte care nu a avut copii”

Fostul şef de stat Ion Iliescu a declarat, luni, că "ieşirea" Gabrielei Firea, care a afirmat că un preşedinte care nu are copii nu este bun, este "o stângăcie", el amintind că a fost un preşedinte care nu a avut copii, scrie Mediafax.

"Eu sunt unul din ăştia (preşedinte care nu a avut copii - n.r.). E nepotritvită ieşirea Gabrielei Firea. Eu am toată simpatia pentru Gabriela Firea, dar nu am înţeles ieşirea asta a ei, a fost o stângăcie", a spus Iliescu.

El a arătat că viaţa a făcut astfel încât să nu aibă copii, deşi a avut o relaţie bazată pe afecţiune totală cu soţia sa, Nina.

"Se întâmplă în viaţă. Eu cu soţia mea ne cunoaştem din tinereţe, de la 18 ani, şi am avut o relaţie bazată pe afecţiune totală. Viaţa a făcut astfel că nu am putut avea copii. S-a şi străduit, dar... Deci se întâmplă. Nu blamezi... Sunt oameni care au copii mai mulţi, să le trăiască, dar nu le e uşor să crească copii. Nu din comoditate şi din lipsă de dorinţă de a avea copii, dar, se întâmplă... Aşa că trebuie judecată viaţa aşa cum e şi nu cum ne-o închipuim fiecare", a spus Iliescu.

Citește și: Iohannis-Firea, scandal copii. Replica lui Klaus Iohannis pentru Gabriela Firea 


Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale PSD, senatorul Gabriela Firea, a declarat, pe 7 octombrie, într-o conferinţă de presă la sediul PSD, că premierul Victor Ponta "este un foarte bun familist", pe când "Klaus Iohannis nu are această calitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel