Ion Cristoiu: Victor Ponta a supralicitat pomana

Ion Cristoiu spune că acest scrutin arată mare eșec al lui Victor Ponta și demonstrează că poporul român nu mai funcționează după principiul „mitei electorale".

„Trăim un moment istoric. Pentru Ponta este un eșec de proporții, inimaginabil. Nu credeam că Ponta va ajunge de la 10% la riscul de a pierde", a spus Ion Cristoiu la B1 TV.

„Este cea mai mare lecție oferită de poporul român partidelor de tip vechi, cum a fost PSD, care au spus că românii sunt proști și dacă le dai ceva de mâncare, ei tot te votează. Ponta a supralicitat pomana", a adăugat jurnalistul.

Citește și: REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Bogdan Chirieac: La sfârșitul epocii Băsescu...

„Chiar dacă Ponta va câștiga cu 5 voturi în plus, este un eșec catastrofal. Nu a câștigat Klaus Iohannis, ci a pierdut Victor Ponta. A încercat aceleași mijloace tradiționale de a ademeni poporul. Și românii au arătat că nu sunt proști. E un semnal de revoltă față de toate partidele", a mai spus Cristoiu.

„Ponta a subestimat educația civică. De data chiar sunt mândru că românii au dovedit că știu să voteze rațional", a adăugat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel