REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Bogdan Chirieac: La sfârșitul epocii Băsescu...

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră rezultatele alegerilor prezidențiale 2014, potrivit exit-poll-urilor, o posibilă victorie pentru Klaus Iohannis și în țară, nu doar în diaspora. 

"Rezultatele sunt extrem de strânse și cred că vom cunoaște câștigătorul după numărarea ultimului vot. Deși să așteptăm exit-poll-ul de la ora 21,00 când s-ar putea să avem surpriza să constatăm că domnul Klaus Iohannis a câștigat și în România, nu numai în diaspora. În diaspora e de așteptat să câștige. Adică diaspora să-i aducă în jur de două procente", a declarat Bogdan Chirieac, după anunțarea exit-poll-urilor publicate de institutele de sondare a opiniei publice, scrie Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac apreciază că avem nevoie de un președinte care să unească România: "Important pentru această țară este să colmatăm fisurile din societatea noastră. La sfârșitul epocii Băsescu constatăm că România e împărțită în două jumătăți. Egale, practic. Avem nevoie de un președinte care să unească la loc România. C-o fi domnul Ponta, c-o fi domnul Iohannis, cine este, ăsta este". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel