Ion Cristoiu publică o parte din jurnalul Elenei Udrea. ”Provocare răutăcioasă”

Udrea - Ghiță
Udrea - Ghiță

Ion Cristoiu a publicat o parte din jurnalul Elenei Udrea, la solicitarea acesteia, venită după interviul cu Sebastian Ghiță. 

”Din Costa Rica, Elena Udrea m-a rugat să reproduc din Jurnal secvențele despre Sebastian Ghiță” a scris Ion Cristoiu pe blogul său. 

”Domnule Cristoiu,va respect in continuare la fel de mult si continui sa va apreciez interesul pentru istorie. De a studia istoria si in acelasi timp de a fi parte a evenimentelor care o creaza. Doar ca nu orice rahat poate deveni istorie. De cele mai multe ori, un rahat ramane cel mult un rahat istoric... P.S. Pentru coplesitoarea majoritate care nu a urmarit subiectul, precizez ca e vorba de interviul cu Ghita...” a scris Elena Udrea marți pe Facebook. 

Ion Cristoiu spune că a distins în acest mesaj un fel de ”provocare răutăcioasă”. Jurnalistul scrie că toți bărbații din jurul Elenei Udrea au tras-o pe sfoară. 

De ce o ura Coldea pe Udrea

Elena Udrea a scris în jurnal despre incompatibilitatea lui Klaus Iohannis care era știută înainte de alegerile prezidențiale, pe care ea miza pentru scoaterea acestuia din cursă. Aceasta scrie în jurnal că Sebastian Ghiță i-a spus că Florian Coldea o urăște, iar George Maior nu, ci ar fi singurul care o simpatizează. Ura lui Coldea ar fi venit pentru că a fost o sursă alternativă de informare pentru Traian Băsescu. Despre Maior scrie este mai puțin diabolic, chiar deloc. 

Elena Udrea mai susține că un plan de Ponta președinte - Oprea la SRI - Maior la Guvern l-ar fi deranjat pe Coldea care i-a scos niște dosare lui Gabriel Oprea și l-au făcut să se potolească. 

Vezi dezvăluirile complete ale Elenei Udrea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel