Ion Cristoiu: PSD-ul are datoria națională să îl suspende pe Iohannis

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat la România TV că dacă președintele Iohannis nu o revocă pe Codruța Kovesi, Partidul Social Democrat are o datorie națională să îl suspende din funcție. 

Ion Cristoiu face o analiză severă a situației în care se află președintele Klaus Iohannis și dă un verdict dur pentru președinte: "PSD-ul are datoria națională să îl suspende pe Iohannis cu orice cost, cu orice preț.

"Pariez o va bate pe Viorica Dancilă"

Jurnalistul spune că dacă abaterile de acest tip nu sunt sancționate devenim o țară în care oricine poate face orice fără consecințe. "În felul acesta dacă Klaus Iohannis nu este sancționat cu suspendare și referendum, indiferent de rezultatele referendumului, pariez cu dumneavoastră că Iohannis o va bate pe Viorica Dăncilă. Ei și ce dacă a decis curtea. Acest "ei și" dacă se contureaza în cazul în care nu îl revoca arată că este în stare de orice ca să blocheze orice activitate în România. PSD-ul trebuia de la început să spună asta că îl suspendă chiar dacă va ieși de la guvernare. Este o încălcare clară a costituției", a declarat Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel