Ion Cristoiu îl atacă pe Rareș Bogdan, după dezbaterea Klaus Iohannis - Victor Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu a opinat că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a făcut greșeala vieții sale când a aceptat dezbaterea de la Realitatea TV cu Victor Ponta. 

"După ce și pe drept cuvînt a susținut că va participa la o confruntare serioasă, anunțată și negociată dinainte, cum se întîmplă în lumea civilizată, s-a dus la o emisiune improvizată (nici n-avea cum, odată ce Realitatea Tv era pregătită pentru o dezbatere doar cu Victor Ponta, dat fiind că Klaus Iohannis anunțase că nu vine la nici o televiziune de știri), fără o minimă organizare, de parcă ar fi fost vorba de o confruntare între Elena Udrea și Traian Băsescu, fără întrebări gîndite bine, pentru a acoperi tot spectrul problematicii prezidențiale. Rareș Bogdan, complexat de ideea că-l are în față pe Însăși Înălțimea Sa Victor Ponta, l-a lăsat practic pe Victor Ponta să fie moderatorul emisiunii", a scris Ion Cristoiu, pe blogul său

Jurnalistul adaugă că "ideea nenorocită de a se dezbate nu atribuțiile președintelui, ci atribuțiile premierului l-a favorizat în chip nedrept pe Victor Ponta. Era de așteptat ca în condițiile în care s-au discutat numai prerogativele premierului, Klaus Iohannis să nu se descurce". 

Concluzia lui Ion Cristoiu este că dezbaterea a fost "un dezastru", "nu pentru că Klaus Iohannis n-ar fi bun", ci pentru că această confruntare a avut la bază "o improvizație absolută". 

Nu este prima oară când Ion Cristoiu atacă Realitatea TV. Cozmin Gușă l-a avertizat, marți. 

Gușă despre Cristoiu: L-am plătit la timp. Să respecte contractul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel