Ion Cristoiu, după ce Barna a fost la Cristache: Sunt gata să exclame ”Iată-l!”

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a făcut o serie de precizări după ce Dan Barna a fost invitat în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache la TVR 1.

Și Ion Cristoiu a fost prezent în emisiunea la care am făcut referire. Ulterior, acesta a scris pe Facebook și blogul său câteva comentarii.

„În perspectiva prezenței pe post de mîna a doua (Mîna Regelui, cum mi-a zis o jurnalistă admiratoare a Game of Thrones), la interviul luat de Ionuț Cristache lui Dan Barna, am simțit nevoia să mă documentez asupra faptelor și zicerilor noii Stele a politicii românești. Nu degeaba folosesc acest termen împrumutat de politică din showbussines. Dan Barna traversează după scrutinul din 26 mai 2019 un proces amintind izbitor de cel descris de Radu Portocală în cartea sa despre Emmanuel Macron:

Oriunde te duci, oriunde te întorci – vorba lui Mihai Beniuc – toată lumea șoptește – Dan Barna, iată-l pe viitorul președinte al României! La venirea la Putere a lui Ion Antonescu, Universul a scos o ediție specială al cărei colț de jos stînga cuprindea tableta lui Stelian Popescu, ulterior legendarizată prin titlu scurt și expresiv ca un foc de pistol:

Iată-l!

(...) mulți lideri de opinie sînt gata să exclame cînd apare Dan Barna la televizor:

Iată-l!”, a precizat Ion Cristoiu.

Totodată, acesta a mai scris: „Printre altele am vrut să văd dacă la USR s-a făcut o analiză a rezultatelor din 26 mai 2019 sau cumva, cum s-a întîmplat la PNL sau la Pro România, aburii șampaniei băute în seara exitpoolurilor nu s-au risipit nici acum”.

VEZI ȘI: Barna, despre "colegii de la PLUS". Cristoiu: Asta e o știre!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel