Ion Cristoiu, despre Elena Udrea: Bănuiesc că are interdicție. O înțeleg, poate că nu e bine să îl suni pe Cristoiu

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a vorbit despre copilărie și motivul ce a stat la baza dorinței de a deveni ziarist, arătându-se într-o altă manieră, mai puțin cunoscută publicului. De asemenea, a vorbit și despre Elena Udrea. 

„Mă puneau părinții să muncesc, nu îi ajutam. Orășenii spun că ajută la muncile câmpului. Nu, la țară, cel puțin, la mine, eram sluga părinților. Munceam pentru familie, deci nu ajutam. Am vrut să devin ziarist când mi-am dat seama că poți să devii vedetă dacă ești ziarist pentru că numele tău o să fie, nu neapărat, pe toate gardurile, dar poate fi undeva. Eu nu am vrut să devin ziarist, am vrut să devin vedetă. A fi ziarist era pentru mine un mijloc de a-mi vedea numele peste tot”, a spus Ion Cristoiu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. 

Ion Cristoiu a vorbit și despre Elena Udrea. Jurnalistul a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi fost consilierul de taină al Elenei Udrea, însă a mărturisit că, după revenirea în țară a fostului politician, a sesizat o schimbare radicală în ceea ce o privește.

„Nu, Doamne ferește! (...) Eu nu sfătuiesc niciodată politicienii! (…) Dacă mă întreabă un politician, eu răspund. Dacă citește ce am scris eu, e foarte bine, dar nu îl sun și îl atenționez că am scris despre el. (…) De când a venit din Costa Rica, Elena Udrea este total schimbată față de mine și pot să fac și o dezvăluire. Nu că m-ar fi deranjat, dar am sesizat că, spre deosebire de alți ani, nu mi-a trimis nici măcar un mesaj de ziua mea. Undeva, bănuiesc că are interdicție. O știu bine pe Elena Udrea… O înțeleg, poate că nu e bine să îl suni pe Cristoiu”, a spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel