Ion Cristoiu critică dur discursul lui Victor Ponta

Daciana Sârbu și Victor Ponta
Daciana Sârbu și Victor Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu critică dur discursul premierului Victor Ponta de lansare a candidaturii la Președinție. 

Pe blogul său, Ion Cristoiu a scris că "Dincolo de adevărul crud că Victor Ponta e un orator mai prost decît Klaus Iohannis, prin monotonia cumplită a tonului și ideilor, prin absența emoției trăite și a emoției transmise, discursul a fost o cufureală de vorbe goale". 

Jurnalistul a adăugat că Victor Ponta a exprimat "ceea ce este, un golănaș fără țară, fără morală, fără suflet", care l-a adormit prin monotonia discursului. "Tresăream de fiecare dată cînd oratorul lăsa impresia c-a terminat", scrie Ion Cristoiu, adăugând "mai avea ceva de spus". 

"Dar acel ceva de spus nu dădea seamă de un Proiect de țară, de un Ideal pentru care candidatul și-ar fi dat viața, de o credință care ar urma să-l ardă după ajungerea la Cotroceni. Era o înșiruire de platitudini din nesfîrșitul șir de platitudini care au fost nesfîrșitele sale apariții la televiziuni în ultimul timp, Victor Ponta reușind să fie în doi ani mai prezent pe micul ecran decît Nicolae Ceaușescu în două decenii", a scris Ion Cristoiu. 

Ion Cristoiu compară utilitatea președintelui Victor Ponta cu un desfăcător de sticle de bere. 

"Victor Ponta a declarat solemn că vrea să fie un președinte util! Păi, Victor Viorel Ponta, util e desfăcătorul de sticle de bere, că fără el ai fi obligat să bei berea cu tot cu sticlă. Vrei să fii un președinte desfăcător de sticle de bere?!", a conchis jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel