Ion Cristoiu avertizează: PNL este în derută

Ion Cristoiu a comentat, sâmbătă, în direct de la Palatul Parlamentului, unde s-a desfășurat Congresul PNL, alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de lider al liberalilor pentru următorii patru ani. Potrivit jurnalistului, Klaus Iohhanis nu poate candida la prezidențiale, deoarece partidul este în derută și nici "diversiunea Tăriceanu" nu trebuie neglijată.

"Era limpede că Ioan Ghișe era "iepuraș". M-am mirat că nu s-a găsit și un alt candidat mai serios pentru a echilibra. N-avea nicio șansă Ioan Ghișe. Dacă a luat niște voturi a luat pentru această teză "Nu fuziunii". Să știți că nu e ușor. În general, în lume, toți vor să devină președinți de republici chiar dacă republica are un million. Asta a adus la fragmentarea lumii politice în România. Adică politicienii au zis că decât să fiu eu al doilea într-un partid mare, mai bine să fiu primul într-un partid mic. Aici fuziunea trebui gândită foarte bine", a comentat Ion Cristoiu după ce s-a anunțat că liberalii l-au votat pe Klaus Iohannis în fruntea PNL.

Citește și KLAUS IOHANNIS și CRIN ANTONESCU luptă pentru funcția de PREZIDENȚIABIL al PNL

Întrebat de către Rareș Bogdan care va fi bilanțul noului lider al PNL peste patru ani și dacă va putea deveni un candidat de forță al Dreptei la prezidențiale, Ion Cristoiu a răspuns: "Eu am pledat că n-ar fi bine să se desemneze acum (la Congresul PNL - n.r.)) candidatul la Președinție. Pentru că Iohannis, dintr-un primar devine președintele al celui de-al doilea partid. El are atât de multe încât eu cred nici timp de candidatură la președinție nu are. Pentru că trebuie să-și pună priceperea de gospodar și de neamț pentru a face partidul asta. Partidul e în derută. Marele lucru pe care poată să-l facă el este să facă partidul ăsta. Are nevoie să refacă structurile, o să vedem acum și diversiunea lui Tăriceanu, care nu trebuie neglijată. Poate că unii nemulțumiți se vor duce acolo.  Mediatic, Tăriceanu va beneficia de o artilerie, va beneficia de sprijinul guvernului, de sprijinul Puterii. Eu n-aș neglija pe Tăriceanu pentru că nu este Tăriceanu, este Ponta. Este foarte important, reușește să facă atâta gălăgie de zici că este Napoleon Bonaparte", a conchis Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel