Ion Cristoiu, atac la Monica Macovei: A traversat un moment de rătăcire în care s-a crezut Corneliu Vadim Tudor

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu se declară uimit de o declarație recentă a unui candidat la alegerile prezidențiale, apreciind că are încredere că a fost doar o "simplă rătăcire, în care s-a crezut Corneliu Vadim Tudor, așa cum Robert Turcescu trece printr-o perioadă în care se crede ofițer acoperit".

Jurnalistul Ion Cristoiu, într-un comentariu pentru EvZ.ro, incriminează o declarație de miercuri a candidatului independent la prezidențiale, Monica Macovei, potrivit căreia Teodor Meleşcanu a fost ajutat la strîngerea semnăturilor "de o organizaţie pro-rusă, condusă de colonelul Dogaru".

"(...) la Declaraţia Monicăi Macovei am simţit nevoia să pun întrebarea pe care o pun de obicei cînd văd pe cineva luînd-o razna: Ce-a apucat-o?", comentează Ion Cristoiu. 

Jurnalistul este uimit mai ales că Monica Macovei l-a făcut să creadă, "prin prestaţia ei de pînă acum, că ţine să obţină voturile alegătorilor descuiaţi la minte, europenizaţi şi la cap nu numai la nădragi", dar și pentru că i-a apreciat programul politic modern, european.

"Prin această intervenţie nepotrivită pînă la necuviinţă, Monica Macovei introduce în disputa electorală din România lui 2014 un element al României lui Nicolae Ceauşescu: Acuzarea unui adversar că face jocurile Moscovei, care Moscovă vrea să pună mîna pe țărișoara noastră independentă de la daci și de la romani", mai afirmă Cristoiu.

"De aceea, sper că declarația de miercuri a fost o simplă rătăcire. Așa cum Robert Turcescu trece printr-o perioadă în care se crede ofițer acoperit, Monica Macovei a traversat un moment în care s-a crezut Corneliu Vadim Tudor!", conchide Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel