Ion Cristoiu acuză o băsistă că îi face coliva lui Traian Băsescu

Un site cu vederi foarte apropiate de ale președintelui Traian Băsescu remarcă certurile dintre ”băsiști”. Ion Cristoiu o umple de cerneală pe Ioana Lupea, iar site-ul reportervirtual.ro îi reproșează Andreei Pora că, în critica pe care i-o face Elenei Udrea, apriga justițiară de la revista 22 îl include și pe Traian Băsescu.

IOANA LUPEA a scris un editorial pe blogul său, preluat de Adevărul, în care îndrăznește să pună unele întrebări procurorilor.  Ioana Lupea scrie că Daniel Morar trebuie să răspundă de ce procurorii nu au investigat afirmaţiile lui Bercea Mondial privitoare la Mircea Băsescu, de ce procurorul Eugen Iacobescu a fost prigonit pentru că le-a făcut publice, iar Mircea Băsescu protejat până în ultimele luni din preşedinţia lui Traian Băsescu. Lupea își încheie analiza subliniind stranietatea ”coincidențelor” din dosar.

Cristoiu deplânge „lepădarea de Băsescu”

ION CRISTOIU îi dă replica în Evenimentul zilei. Cristoiu vorbește de  “lepădarea” de Traian Băsescu a celor care odinioară îl susţineau în faţa maşinăriei penale a PSD şi care acum, când Băsescu “nu mai e mare şi tare”, îi întorc spatele preşedintelui:

“Maşinăria de tras vînturi mediatice a Puterii s-ar grăbi să susţină că vreau să sar în ajutorul lui Traian Băsescu. Deşi, spre deosebire de colivăresele lui Traian Băsescu, cele care-l lustruiau cînd era mare şi tare,  (a se vedea numita Ioana Lupea, parvenită la TVR pe vremea atotputernicie cotroceniste, care cere azi nici mai mult nici mai puțin decît anchetarea penală a  lui Traian Băsescu!), eu nu mă lepăd de Traian Băsescu acum cînd viaţa l-a pus pe coji de nucă, nu de dragul lui Traian Băsescu încerc să pipăi ce se ascunde dincolo de scandalul Mircea Băsescu”, scrie Cristoiu, în comentariul său, citat de reportervirtual.ro.

ANDREEA PORA îi ia la pachet pe Băsescu și Udrea

Același site remarcă schimbarea de atitudine a unei alte “băsiste foarte vocale până de curând- Andreea Pora” . Într-un articol din revista “22″, Pora foloseşte prilejul pentru a-i mai da o lovitură Elenei Udrea, cea împotriva căreia pare că duce de ceva vreme un război personal, dar nu uită să-l pună la zid şi pe Traian Băsescu, pe motiv de “slăbiciune de caracter”, scrie reportervirtual.ro. “Președintele a fost înfrânt nu de servicii și de propria impotență, ca Emil Constatinescu, nici de dușmanii tradiționali și puternici care l-au urât de moarte pentru reformele pe care a încercat să le impună, nici de justitie, asa cum se tot vehiculeaza, si nici măcar de temperamentul care l-a împins la unele gesturi și declarații necugetate, ci de slăbiciunea de caracter față persoane apropiate lui – Udrea și fratele -, precum și de apetitul pentru amestecul în coteriile de partid cu miză mică”, trage Pora concluzia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel