EXCLUSIV  Ion Benea, INTERVIU. TRUCURI pentru a vă apăra în JUNGLA URBANĂ-VIDEO

DC News a dat startul unei noi emisiuni cu interviuri altfel, gazda dumneavoastră fiind Liviu Harbuz, care discută cu experți din toate domeniile.

Duminică, 22 aprilie, începând cu ora 16.00, va fi difuzată a treia ediție a emisiunii. De data aceasta invitatul lui Liviu Harbuz va fi Ion Benea, director al Centrului de Supraviețuirea Urbană, expert în arte marţiale şi în operaţiuni antiteroriste. Rămâneți pe DC News pentru informații extrem de interesante.

"Mie nu mi se poate întâmpla"

Statisticile arată că aproape 38% dintre noi, cel puţin o dată în viaţă, au fost martorii unui accident de circulaţie, ai unei agresiuni fizice, ai unei catastrofe, gen cutremur, inundaţie, incendiu etc sau de faţă în împrejurări în care viaţa cuiva a fost pusă în pericol. Aceleaşi statistici arată că peste 4% au fost victime în situaţiile enumerate şi că nu puţini au fost cei care şi-au dat seama într-un moment anume cât de vulnerabili sunt copiii, bătrânii sau femeile.

Conştienţi fiind de suma şi diversitatea pericolelor ce există la tot pasul, pe stradă, ca pieton sau ca şofer, în magazine sau săli de spectacole, în parc sau locuri de joacă pentru copii şi de ce nu chiar în propria casă, eliminând din gândire sau vocabular acel stupid „mie nu mi se poate întâmpla" sau „care este probabilitatea să mi se întâmple mie", Ion Benea, director al Centrului de Supraviețuirea Urbană, vă învăţă să gândiți preventiv, în primul rând, şi să fiți pregătiţi pentru a gasi soluţii şi de a dobândi noi deprinderi în scopul ieşiri din situaţii cu risc major de vătămare gravă sau deces.

Când mai puteți urmări emisiunile

Emisiunile vor putea fi urmărite în fiecare duminică, la ora 16:00 și, în reluare, joi, la ora 18:00, pe pagina de Facebook DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel