Iohannis, sigur de un nou mandat la Cotroceni. Chirieac, ipoteză-cheie

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Potrivit surselor politice Antena 3, Klaus Iohannis nu se teme de contracandidații la alegerile prezidențiale din 2019, având în vedere că se poziționează bine în sondaje și nu vede un alt ales al poporului pentru funcția de președinte. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informația apărută.

Știți ce se întâmplă? Este esențial ca domnia sa să se creadă în continuare candidat la președinție pentru a se putea continua drumul început pentru domnul Dacian Cioloș. Domnul președinte Iohannis este în mod deliberat, programatic, împins în afara jocului politic prin toate atitudinile pe care le are. Odată cu eliminarea sa, și-a făcut loc în mod semnificativ domnul Dacian Cioloș. Câtă vreme președintele Iohannis crede că e primul în sondaje și că îl iubește lumea, acest plan care privește elimnarea sa, poate fi continuat. Gândiți-vă că domnul Iohannis ar remarca deodată, brusc, că de fapt este locul 5 în sondaje. În momentul acela și-ar schimba atitudinea, ar încerca să facă ceva, ar veni cu un alt mesaj, ar cere scuze pentru continuarea războiului româno-român. Lucrul acesta l-ar împiedica mult pe domnul Dacian Cioloș și evoluția pe care o are.  Informația pe care o dați dumneavoastră este fix în această idee. Președintele Iohannis trebuie ținut cât mai mult timp în ideea că este fără probleme președinte și anul viitor., a afirmat Bogdan Chirieac, în emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

'Cineva îi dă această siguranță'

Întrebat dacă îi dă cineva această siguranță lui Klaus Iohannis având în vedere că pare convins că va avea un nou mandat de președinte după alegerile din 2019, analistul politic este de părere că într-adevăr îi poate oferi cineva această siguranță.

Pare foarte sigur. Probabil că este și firea dânsului, moralul pe care îl are, educația, cultura. Eu cred că da, că îi dă cineva această siguranță, fiindcă eliminarea sa de pe scena politică nu se face de la sine. Gândiți-vă la Klaus Iohannis, în ianuarie 2015, la CSM, unde a vorbit precum Bush, Bill Clinton, Obama. Era libertate, independență, prosperitate. După aceea s-a dus în discursul lui Traian Băsescu, în perioada cea mai crâncenă., a răspuns Bogdan Chirieac.

Referitor la întrebarea dacă ar veni siguranța din partea serviciilor secrete, analistul politic consideră că nu sunt implicate serviciile secrete în acest lucru. Nu cred că serviciile secrete sunt implicate pentru că serviciile secrete ar trebui să fie mai degrabă alături de Klaus Iohannis.

Vezi și: Iohannis, nou conflict cu Guvernul. Chirieac: Situație dezastruoasă

Chirieac, detaliu-cheie despre mișcarea lui Iohannis de la restaurant

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel