Iohannis, refuz miniștri. Nazare: Președintele nu a fost bine consiliat

Alexandru Nazare a declarat, vineri seară, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis nu a fost bine consiliat în privința continuării refuzurilor privind ministerele Dezvoltării și Transporturilor.

Alexandru Nazare a declarat că președintele Klaus Iohannis nu a fost bine consiliat atunci când a continuat să refuze numirea politicienilor propuși de Guvernul Dăncilă pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Liberalul susține că a avut logică doar primul refuz, din punct de vedere al semnalului politic. 

Citește și: Manual școlar alternativ. Radu Tudor a răbufnit: Să le fie rușine!

"Dacă îmi dați voie să interpretez în notă personală această discuție despre numirea miniștrilor, eu va spun următorul lucru: eu nu cred că ajută pe nimeni faptul că acești miniștri nu sunt numiți. Eu înțeleg foarte bine și cred că a făcut foarte bine președintele când a dat un semnal, la început, luna trecută, prin faptul că nu a numt miniștri pentru că era un val de 70 de miniștri numiți, e clar că afectau instituțiile publice. Din nefericire, în această chestiune a miniștrilor, nu cred că președintele a fost bine consiliat. De ce? Pentru că a dat posibilitatea PSD-ului să spună că uite, nu am ministru la transporturi și din cauza asta nu fac autostrăzi, când una dintre cele mai mari vulnerabilități ale PSD-ului o constitue infrastructura", a declarat Alexandru Nazare. 

Citește și: CFR anunță proteste. Ce vor sindicaliștii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel