Iohannis-Ponta, RELAȚIE. Cum vede președintele colaborarea cu prim-ministrul

Președintele Klaus Iohannis a dezvăluit modul în care vede relația cu prim-ministrul Victor Ponta.

Invitat al lui rareș Bogdan la emisiunea "Jocuri de Putere", președintele Iohannis a declarat că relația dintre el și prim-ministru va fi una de colaborare instituțională.

"Haideți să vedem două aspecte fiindcă am urmărit în media, în general, oamenii tratează chestiunea, de multe ori, simplist, foarte simplist. Pe de o parte, este o chestiune pe care am mai spus-o și înante de alegeri și o mai spun și acum. Eu propun o altfel de politică, fără scandaluri, fără show-uri televizate între președinte și prim-ministru. Deci pe mine nu o să mă vedeți acuzând prim-ministrul la televizor pentru ceva ce a făcut sau trăgându-l de urechi, sigur, vorbind așa mai colocvial. Nu așa se face politică și am spus de atunci că eu voi colabora instituțional cu orice Guvern. Președintele nu este ales ca să distreze oamenii, nu este ales ca să poarte discuția politică într-o zonă unde nu are ce căuta.

Citește și: Iohannis la Bruxelles. DEZVĂLUIRI din culisele vizitei sale 

Și da, din prima zi l-am invitat pe primul ministru Ponta, am avut o discuție, foarte corectă, după care, între timp, am avut mai multe discuții pe probleme curente, pe probleme de guvernare, pe probleme de principiu, pe politică externă. Mi se pare absolut normal ca președintele și prim-ministrul să discute și să vorbească dspre cum se pot rezolva probleme României", a spus președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel