Iohannis o decorează pe Simona Halep înaintea şedinţei CSAT

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a programat pentru marţi, 30 iulie, ceremonia de decorare a Simonei Halep.

Potrivit agendei oficiale a preşedintelui, comunicată de Administraţia prezidenţială, marţi, 30 iulie, la ora 12.00, are loc ceremonia de decorare a Simonei Halep. O oră mai târziu, tot la Palatul Cotroceni, este programată şedinţa CSAT care are loc în contextul cazului de la Caracal.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a jucătoarei de tenis Simona Halep cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de cavaler, urmând ca ceremonia de decorare să aibă loc marţi la Palatul Cotroceni. 

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a conferit Simonei Halep această distincţie în semn de "înaltă apreciere şi recunoaştere pentru câştigarea Trofeului de Tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepţionale obţinute de-a lungul carierei, pentru desăvârşirea poziţiei în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum şi pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional şi popularizării acestuia în rândul tinerilor, fiind un simbol al tinerei generaţii de sportivi". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel