Iohannis: NU AM GIRAT așa ceva! Întrebare TENDENȚIOASĂ!

Klaus Iohannis a declarat că o întrebare i se pare "tendenţioasă" în timpul conferinţei de presă susţinută, miercuri seara, la Palatul Cotroceni. 

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, în conferinţa de presă de miercuri seara, "de ce a girat racolările de primari PSD de către liberali". Iată răspunsul lui Klaus Iohannis:

"Puteţi repeta ultima parte din întrebare, aia cu... giroscopul?", i-a răspuns, ironic, preşedintele, jurnalistului.

"Nu le-am girat, ba dimpotrivă. Şi săptămâna trecută m-am exprimat clar, franc, împotriva traseismului politic. Nu vă supăraţi, acea parte din întrebare mi se pare extrem de tendenţioasă şi probabil chiar greşit formulată. Eu nu am girat niciodată un traseism politic, nici nu am de gând să o fac şi nici nu cred că cineva bănuieşte că am făcut.

Eu sunt împotriva traseismului politic. Iar acei primari sau parlamentari sau consilieri care au trecut de la un partid la altul nu trebuie să-mi explice mie de ce au făcut-o fiindcă eu nu am nicio autoritate să spun unui politician ce să facă. Fiecare dintre ei va trebui să explice propriului electorat de ce a trecut dintr-o parte in alta. Dar pe mine, altă dată, vă rog să mă întrebaţi într-o formulare corectă care nu se constituie într-o supoziţie total eronată", a continuat preşedintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel