Iohannis, mulțumiri către Andrei Pleșu: Sunt onorat și fericit să am alături oameni de mare însemnătate pentru cultura română

[] []

17 oct 2014 / 17:31
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, i-a mulțumit, vineri, pentru susținere, lui Andrei Pleșu, pe pagina sa de Facebook.

„În ce mă priveşte, consimt să fiu în tabăra strategilor meschini, fără orizont, fără idealuri. Ideea mea fixă este că dl Ponta nu are nici o calificare reală pentru a ajunge, în acest moment, preşedinte de ţară”, a declarat Andrei Pleșu într-un editorial pentru „Dilema Veche”.
 
„Voi vota, în ambele reprize, cu dl Iohannis. Şi nu numai pentru că e mai bine plasat în sondaje. Îi găsesc suficiente calităţi ca să schimbe sunetul de fond al perioadei postelectorale. M-am săturat de clămpănitori şmecheri, de tirade demagogice, de platitudini paradiziace. Vreau alt stil! Altă muzică! Sau nici o muzică! Pariez pe laconismul decent, pe discursul nespectaculos, pe refuzul de a intra în bălăcărela în care ne sufocăm de peste 20 de ani”, susține scriitorul Andrei Pleșu.
 

Citește și: Iohannis, solicitat să își prezinte SCUZE față de profesori

 
 
Răspunsul lui Iohannis nu a întârziat să apară
 
„Îi mulțumesc domnului Andrei Pleșu pentru încredere. Sunt onorat și fericit să am alături oameni de mare însemnătate pentru cultura română, oameni care vor avea în continuare un cuvânt greu de spus și în România lucrului bine făcut. Vă invit să citiți articolul profesorului Pleșu!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina lui de Facebook.

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84