Iohannis, solicitat să își prezinte SCUZE față de profesori

Conducerea PSD Gorj i-a cerut lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, să își ceară scuze public profesorilor din județ, având în vedere afirmațiile lui potrivit cărora și-ar fi cumpărat cele șase case din meditații, potrivit Agerpres.

Vicepreședintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, a catalogat vineri, într-o conferință de presă, declarațiile candidatului ACL la funcția de președinte drept o aroganță incalificabilă care trebuie amendată imediat.

"Domnul Iohannis spunea într-una din declarațiile sale că el și-a putut cumpăra 6 case, ceilalți profesori cei care nu au reușit așa ceva au fost loviți de ghinion. Tocmai de aceea, în numele organizației județene, îl invit pe domnul Iohannis să își ceară scuze public față de toți profesorii din județul Gorj pentru că nu și-au putut cumpăra 6 case din meditații, fiind loviți de ghinion. După părerea noastră, este o aroganță incalificabilă de care dă dovadă candidatul ACL la funcția de președinte, o aroganță care am considerat că trebuie amendată imediat și trebuie solicitate scuze public din partea lui Klaus Iohannis pentru această jignire, afront adus tuturor profesorilor din România.

Citește și: Klaus Iohannis. Cât costa o meditație cu profesorul Klaus Iohannis, șef al PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel