Klaus Iohannis, moment inedit după ce a demisionat de la Primăria Sibiu

Președintele ales Klaus Iohannis a mărturisit fanilor săi virtuali ce moment inedit a trăit astăzi la Sibiu, după ce a demisionat din funcția de primar al municipiului.

"Astăzi am trăit un moment foarte special. A fost pentru prima dată când am intrat în şedinţa Consiliului Local fără eşarfa de primar. De acum, am un alt mandat, unul dat de voturile românilor, mai mare și probabil mai greu decât cel de primar al municipiului Sibiu", a scris Klaus Iohannis pe contul său de socializare, unde a postat și o înregistrare din ședință. 

Fostul primar le-a mulțumit celor din Consiliul Local pentru colaborare, mărturisind că sunt unele persoane alături de care a condus destinele sibienilor chiar și de 14 ani și jumătate, încă de la primul mandat de la Primăria Sibiu.

Marți, președintele ales Klaus Iohannis a demisionat din funcția de primar al Sibiului, afirmând că va reveni în oraș, pentru că va fi președintele României și al tuturor cetățenilor români, indiferent unde stau, în țară sau în diaspora.

"Atunci când spun acasâ, spun Sibiu", a mai adăugat Iohannis.

 
 

Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni fără ceasul străbunicului din campanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel