Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, fără ceasul străbunicului din campanie

Președintele ales Klaus Iohannis a mărturisit, marți, în ultima conferință de presă susținută în calitate de primar al municipiului Sibiu, că va merge la Palatul Cotroceni fără ceasul străbunicului său, cel pe care l-a arătat românilor într-un videoclip din campania electorală.

Fără a oferi prea multe detalii, Klaus Iohannis, le-a spus jurnaliștilor prezenți la conferința de presă în care și-a anunțat demisia din funcţia de primar al municipiului Sibiu că o parte din lucrurile personale din biroul său de la Primărie le va duce la Palatul Cotroceni. 

Întrebat dacă va lua la Cotroceni și ceasul pe care l-a arătat în campanie și care apărea, în spotul publicitar, așezat pe biroul din Primăria Sibiu, Iohannis a precizat că acel ceas nu se află acolo, dar și că nu-l va lua la București.

"O să fie un ceas și acolo pentru că de undeva trebuie dată ora exactă în România", a mai spus Iohannis.

Într-un clip de campanie, Klaus Iohannis afirma legat de ceasul respectiv: "Am de la străbunicul meu acest ceas. Asta ştia el să facă – ceasuri. Şi le făcea bine, căci merge şi azi, după 100 de ani. În 2000, le-am spus sibienilor că voi face ca lucrurile să meargă ceas. Numai lucrul bine făcut dă rezultate trainice. Dacă şi tu crezi la fel, haide să descoperim împreună o altfel de Românie: normală!".

Vezi AICI clipul de campanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel