EXCLUSIV  Iohannis - minuta CCR, controversă. Avocatul Lucian Bolcaș: Nu am crezut că se poate ajunge până aici!

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că deciziile sale privind punerea în aplicare a hotărârii Curţii Constituţionale vor fi luate după publicarea motivării de către CCR şi a reiterat că premierul Viorica Dăncilă trebuie să se prezinte în Parlament pentru votul de validare a Cabinetului său.

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat, pentru DC News, declarația lui Klaus Iohannis de astăzi, cu privire la faptul că Viorica Dăncilă este obligată să se prezinte în Parlament pentru restructurarea Guvernului, fapt care nu există în minuta CCR.

'Având în vedere că a fost admisă această sesizare a premierului Dăncilă, fără îndoială că este vorba de o încălcare a Constituției de către președintele Iohannis. A refuzat în mod nejustificat obligațiile constituționale. Nu cunosc comunicatul CCR decât în măsura în care s-a prezentat. Dacă în comunicatul CCR de astăzi nu există fraza la care s-a referit președintele Iohannis și anume că Viorica Dăncilă este obligată să se prezinte în Parlament pentru restructurarea Guvernului, atunci este mai mult decât jenant pentru domnul președinte. Este de o penibilitate politică absolută, dovedind că este un om fără demnitate. Nu am crezut că se poate ajunge la un asemenea hal încât să fie denaturat comunicatul CCR.' a spus avocatul Lucian Bolcaș, pentru DC News.

Vezi și FAKE NEWS minuta CCR conflict Guvern-Președinție. Avocatul Lucian Bolcaș: Trebuie privită cu multă grijă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel